OneSpace

Web-based Unified Communications

Een belangrijk onderdeel van het werk bestaat uit communiceren. 
Tegenwoordig gebruiken we daarvoor veel verschillende middelen, we bellen vast, mobiel of met video.
We faxen, sms’en, chatten, versturen memo’s, delen bestanden en schermen. Een mooie ontwikkeling, maar snel onoverzichtelijk. OneSpace verenigt al deze communicatiemiddelen, maakt ze bereikbaar op één plaats en te allen tijde beschikbaar op elke locatie. De enige voorwaarde is toegang tot internet.

OneSpace van BLUnetworks heeft onder andere de volgende voordelen:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden van OneSpace? Neem dan contact met ons op via info@anbizz.nl.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 085 – 2101400

Over OneSpace

OneSpace is een WebRTC (Web Real-Time Communication) oplossing waarbij een protocol applicaties voor spraak- en videogesprekken of bestandsuitwisseling kunnen worden geopend in een internetbrowser zonder dat er additionele software nodig is.

Anbizz Consultacy biedt u de mogelijkheid om al deze applicaties, en nog veel meer, beschikbaar te maken op één plek. Anbizz Consultancy biedt u met OneSpace onder andere:

Collaboration

Deze applicatie biedt een volledig aanpasbare weergave van collega’s, eventueel gegroepeerd per werkteam. Het dashboard van Collaboration geeft daarnaast real-time informatie over de aanwezigheid van de gebruikers. Eén klik is voldoende om de communicatie te starten met een collega.

Basis kenmerken:

Attendant Console

Attendant Console is de alles-in-één OneSpace oplossing voor call operators. Dankzij het intuïtieve ontwerp kunt u grote hoeveelheden gelijktijdige gesprekken gemakkelijk beheren en snel beantwoorden.

Rust uw operators uit met geavanceerde mogelijkheden om een high-level service te bieden. Combineer call control met aanwezigheidsmonitoring: zie beschikbaarheidsstatus van al uw collega’s, zelfs van collega’s op externe locaties en onderweg.

Deze OneSpace  functionaliteit is beschikbaar in zeven verschillende talen en ondersteunt apparatuur voor gebruikers met een visuele beperking.

CDR-View

Met CDR-View draait u snel en overzichtelijk een rapportage en analyse van het interne en externe gespreksverkeer. De rapportage bevat onder andere:

CDR-View is volledig WebRTC en helpt het management met het analyseren van een bepaald deel of de totale gespreksactiviteiten van het bedrijf. Daarop kan dan de bedrijfsstrategie worden aangepast.

OneSpace: Kite

Kite biedt de mogelijkheid om op een snelle en gemakkelijke manier direct contact op te nemen met een bedrijf via chat, bellen, video-oproep, desktop sharing, file sharing en videoconferentie. Kite vereist geen installatie door de eindgebruiker en laat een websitebezoeker in aanraking komen met het bedrijf door simpelweg te klikken op een link.

 

Het is zeer eenvoudig om Kite te integreren in een website. Ook het toevoegen van Kite aan uw e-mailhandtekening is erg gemakkelijk. Kite is een krachtig marketinginstrument, want het biedt een directe, eenvoudige en gratis manier voor de klant om contact opnemen met uw bedrijf. Daarnaast is het volledig geïntegreerd in OneSpace.

Video conferentiesysteem Zero Distance 

Zero Distance is een videoconferentie systeem dat open is voor iedereen, onmiddellijk en eenvoudig te gebruiken. In een simpele klik wordt een conferentie opgestart met interne en externe gebruikers met een gebruiksvriendelijke interface en handige functies. Zero Distance vereist geen aparte installatie en daarom te gebruiken op ieder device. OneSpace applicatie Zero Distance heeft de volgende voordelen:

Wilt u meer weten over OneSpace WebRTC neem dan geheel vrijblijvend contact op met Anbizz Consultancy.

Meer informatie:

Tel : 085 – 210 1400

info@anbizz.nl