Unieke redundantie

Uniek: bijvoorbeeld Coax Internet met VDSL2 volledig redundant
Veel organisaties maken steeds meer gebruik van applicaties uit de ‘Cloud’. De beschikbaarheid van Internet- of IPVPN verbindingen wordt daarmee steeds belangrijker. Als u de beschikking heeft over één Internetverbinding (bijvoorbeeld een Coax verbinding), maar eigenlijk op zoek bent naar een oplossing die bij het wegvallen van deze verbinding automatisch ‘in de lucht’ blijft. Twee Internetverbindingen van twee verschillende Internet Service Providers kan dan deels een oplossing vormen, echter als één verbinding wegvalt dan zijn de publieke IP adressen ook niet meer bereikbaar en komt het inkomend verkeer niet meer aan.

Redundancy diensten
Om deze problematiek op te lossen, hebben we unieke redundancy diensten ontwikkeld. Zowel voor onze Internet, IPVPN als Voice only oplossingen. Het kenmerk van deze diensten is dat u een verbinding van een andere Service Provider kunt combineren met onze Internet-, IPVPN of Voice Only verbindingen. Deze verbindingen worden automatisch door ons geconfigureerd. Als één van beide verbindingen faalt, neemt de overgebleven verbinding het automatisch over met behoud van zowel het LAN gateway IP adres als de publieke IP adressen (of WAN IP adressen), waardoor alle diensten zowel inkomend als uitgaand blijven functioneren. Het biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld een organisatie te voorzien van de combinatie Coax Internet verbinding met een VDSL2 verbinding of een 4G Internet verbinding  (van iedere Service Provider)  met een glasvezelverbinding waarvan beide volledig automatisch redundant zijn met behoud van (Publieke) IP adressen.

Redundancy oplossingen zijn niet enkel voor grote bedrijven
Het mooie van deze nieuwe redundancy oplossingen is dat organisaties met een beperkt budget, ook gebruik kunnen maken van een oplossing met een extreem hoge beschikbaarheid. Hierdoor kunnen ook deze bedrijven en instellingen met vertrouwen gebruik maken van ‘Cloud’ oplossingen.

Soorten Redundancy oplossingen
De redundancy- en uitwijkoplossingen zijn zeer uniek en effectief. U kiest de gewenste oplossing en wij zorgen ervoor dat deze functioneel wordt opgeleverd, inclusief de benodigde redundancy tests.