Redundancy

Een internetverbinding is voor de bedrijfsvoering onmisbaar. De communicatie via e-mail en of met digitale (order)systemen is onmisbaar voor bedrijfsprocessen. Eventuele uitval van de internetverbinding is daarom onacceptabel.

Anbizz Consultancy heeft een groot aantal beschikbaarheid verhogende oplossingen ontwikkeld voor de meest veeleisende organisaties en instellingen. Door onze infrastructuur-onafhankelijkheid en onze redundante en multi-homed backbone, kunnen we voor ieder budget de beschikbaarheid verhogen.

Redundancy die van de Internet- en IP-VPN diensten kan worden toegevoegd bestaat uit:

  • Automatische back-up: als de primaire verbinding uitvalt, neemt de overgebleven (secundaire) verbinding dit over.
  • Loadbalanced based back-up: beide verbindingen worden in een normale situatie gebruikt, het dataverkeer wordt netjes over beide verbindingen verdeeld. U benut beide verbindingen. Op het moment dat één van beide verbindingen uitvalt, neemt de overgebleven verbinding het volledig over.

De backbone systemen zijn volledig redundant uitgevoerd, waardoor we onze klanten een extreem hoge beschikbaarheid kunnen garanderen.

Verbindingen van derden
Maakt u op dit moment al gebruik van een verbinding van een andere partij en wilt u toch redundancy creëren? Dat kan! Wij hebben een technologie ontwikkeld waarbij u niet verplicht bent om beide verbindingen van Anbizz Consultancy af te nemen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.